Zapraszamy do sklepu
https://www.ulton.pl/

Ulton S.C
ul. Cicha 10
66-400 Gorzów Wlkp.
tel. +48 727 777 190

Hendi > OBRÓBKA TERMICZNA > Urządzenia Sous-Vide
main main
Kod: HEN_225448
Producent: Hendi
main
Cena brutto: 2 069,70 zł
Cena netto: 1 682,68 zł
  • Idealne do restauracji typu a la carte
  • Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu
  • Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw
  • Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od +45°C do +90°C z dokładnością co do 0,1°C
  • Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej
  • Możliwość szczelnego zamknięcia dzięki pokrywie z uszczelką silikonową
  • Z uchwytami i kranem spustowym
  • W zestawie separator, 6 przekładek ze stali nierdzewnej