Kod: uRQH-100
Producent: Resto Quality
Cena brutto: 45 042,60 zł Cena netto: 36 620,00 zł
Automatyczna prasa do burgerów RQH-100 | 1 380 szt./h RQH-100
Automatyczna prasa do burgerów RQH-100 | 1 380 szt./h RQH-100
Opis:
Prasa do hamburgerów znajduje idealne zastosowanie w sklepach mięsnych, burgerowniach, cateringu, sklepach, w punktach gastronomicznych typu fast food, czy w przetwórstwie żywności
Pozwala na produkcję klopsików oraz burgerów od 32 do 130 mm średnicy i 25 mm grubości, zależnie od zastosowanej formy
Do urządzenia załączony jest jedencylinder formującygratis - przy zamówieniu należy wybrać średnicę
W produkcji można stosować różne składniki, typu wołowina, wieprzowina, kurczak, ryby, mieszanki mięsa z chlebem, jajkami, soją
Szeroki wybór form umożliwia produkowanie hamburgerów o różnych rozmiarach i wadze: kwadratowe, owalne, czy inne kształty na zamówienie
Obudowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej
Wyjmowana dzieża o pojemności 24l, wykonana ze stali nierdzewnej, wyposażona jest w łopatki mieszające odpowiedzialne za rozprowadzanie i napełnianie formy mięsem
Cylindry nadające kształt burgerom i klopsikom wykonane są polietylenu
Załączony do urządzenia pedał pozwala na wygodną obsługę
Posiada mikrowyłącznik bezpieczeństwa na pokrywie zbiornika oraz przy mocowaniu cylindra, które gwarantują bezpieczną pracę osobie obsługującej maszynę
Prosta regulacja grubości burgera za pomocą dźwigni
Możliwość formowania burgerów w zakresie wagowym od 75 do 350 gramów oraz klopsików w zakresie od 10 do 40 gramów
Urządzenia można w prosty sposób zdemontować w celu wyczyszczenia
Parametry urządzenia:
Wymiary [mm]: 410x540x740
Pojemność [l]: 24
Wydajność [burgerów/h]: 1 380
Wydajność [klopsików/h]: 2 400
Moc [kW]: 0,37
Zasilanie [V]: 230
Maksymalna średnica hamburgera [mm]: 130
Maksymalna grubość hamburgera [mm]: 25
Waga netto [kg]: 75
Akcesoria:
RQPFMH - Automatyczny podajnik papieru dla burgerów o średnicach od 80 do 115 mm - 3 640 zł netto
RQH-100 - Dodatkowa forma do klopsików lub burgerów. Dostępne średnice: 32, 40, 65, 90, 100, 115, 130 mm - 5 040 zł netto
RQH100A/114 - Forma do krokietów 50x25 mm, canelloni 70x25 mm lub inne kształty na zamówienie - 6 200 zł netto
RQH100/100A - Podstawa ze stali nierdzewnej o wymiarach 500x600x660 mm - 3 530 zł netto
Ustawienia cookies
Niezbędne pliki cookie
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć. Służą na przykład do utrzymania zawartości koszyka użytkownika. Możesz ustawić przeglądarkę tak, aby blokowała te pliki cookie, ale wtedy strona nie będzie działała poprawnie. Te pliki cookie pozwalają na identyfikację np. osób zalogowanych.
Zawsze aktywne
Analityczne pliki cookie
Te pliki cookie pozwalają liczyć wizyty i źródła ruchu. Dzięki tym plikom wiadomo, które strony są bardziej popularne i w jaki sposób poruszają się odwiedzający stronę. Wszystkie informacje gromadzone przez te pliki cookie są anonimowe.
Reklamowe pliki cookie
Reklamowe pliki cookie mogą być wykorzystywane za pośrednictwem naszej strony przez naszych partnerów reklamowych. Służą do budowania profilu Twoich zainteresowań na podstawie informacji o stronach, które przeglądasz, co obejmuje unikalną identyfikację Twojej przeglądarki i urządzenia końcowego. Jeśli nie zezwolisz na te pliki cookie, nadal będziesz widzieć w przeglądarce podstawowe reklamy, które nie są oparte na Twoich zainteresowaniach.
Nasza strona korzysta z usług Google, takich jak Google Analytics i Google Ads. Aby dowiedzieć się więcej o tym, jak Google wykorzystuje dane z naszej strony, zapoznaj się z polityką prywatności i warunkami Google.
Wysyłanie danych związanych z reklamami
Zgadzam się na wysyłanie danych związanych z reklamami do Google.
Reklamy spersonalizowane Google
Zgadzam się na używanie reklam spersonalizowanych. Reklamy te są dostosowywane do konkretnych preferencji, zachowań i cech użytkownika. Google zbiera dane na temat aktywności użytkownika w internecie, takie jak wyszukiwania, przeglądane strony internetowe, kliknięcia i zakupy online, aby lepiej zrozumieć jego zainteresowania i preferencje.