1. Piec do pizzy 2x4 fi 320 mm
2. Okap przyścienny
3. Stół mroźniczy 2 drzwiowy agregat po prawej stronie
4. Stół ze zlewem 1-kom.,bez półki 700x700x850 mm spawany
5. Bateria umywalkowa
6. Stół przyścienny z blokiem trzech szuflad (L),i półką 1800x700x850 mm
7. Mikser spiralny 20 l
8. Regał magazynowy,półki perforowane 1200x700x1800 spawany
9. Stół z basenem 1-komorowym spawany 800x700x850 mm h=400 mm
10.Napełniacz z wylewką
11.Umywalka niezabudowana 400x295x150 mm
12.Stół do pizzy 3 drzwiowy z nadstawką
Jeśli serwujemy pizzę w naszym lokalu gastronomicznych potrzebna będzie nam również zmywalnia gdzie będą myte naczynia schodzące z sali.
1. Stół ze zlewem 1-kom.(L),bez półki 1100x600x850 mm spawany
2. Zmywarka uniwersalna 400/230V z dozownikiem płynu myjącego i pompą zrzutową
3. Szafa przelotowa,drzwi skrzydłowe 800x500x1800 mm
Jeśli mamy taką możliwość to warto umiejscowić przygotowalnię warzyw blisko magazynu.
1. Stół ze zlewem 1-kom.,bez półki 600x600x850 mm spawany
2. Szafa chłodnicza 350 l, wnętrze z ABS, biała lakierowana
1. Regał magazynowy,półki pełne 1200x600x1800
2. Szafa mroźnicza 350 l, wnętrze z ABS, biała lakierowana
W pomieszczeniu dla personelu nie możemy zapomnieć o szafkach BHP i toalecie.