Piec tunelowy gazowy SEG2000 SEG2000

  • Dodaj recenzję:
  • Kod: uSEG2000
  • Producent: Resto Quality

  • Historia ceny
    Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 86 205,04 zł brutto
  • Czas realizacji: Do 48h jeśli produkt jest dostępny na magazynie
  • szt.
  • Cena netto: 56 980,00 zł 70 085,40 zł

Piec tunelowy gazowy SEG2000 SEG2000

Piec tunelowy gazowy SEG2000 SEG2000

Opis:

  • Piece tunelowe z serii SET i SEG gwarantują równomierne pieczenie, prędkość i oszczędność czasu
  • Wszechstronne urządzenia: idealne do wszystkich rodzajów produktów od pizzy do wyrobów gastronomicznych i cukierniczych
  • Przeznaczone do ciągłego i seryjnego użytku, np. w sieciach restauracji
  • Dostępne są w wersji elektrycznej (SET) i gazowej (SEG)
  • Maksymalna wydajność przy niskim zużyciu energii
  • Piece wyróżniają się prostotą w użytkowaniu, zapewniają doskonałe i powtarzalne rezultaty pieczenia
  • Regulacja prędkości przesuwu taśmy zapewniają wysokie tempo produkcji oraz wydajność
  • Intuicyjny panel elektroniczny umieszczony w łatwo dostępnym miejscu
  • Możemy ustawić czas pieczenia produktu od 1 do 30 minut
  • Możliwość zapisywania swoich receptur dla każdego rodzaju pieczonego produktu
  • Pieczenie odbywa się przez nadmuch dwóch strumieni gorącego powietrza
  • Piece można piętrować, co pozwala na oszczędność miejsca i czasu
  • Możliwość ustawienia temperatur w zakresie 90°C - 300°C
  • Funkcja stand by
  • Solidna konstrukcja wykonana w całości ze stali nierdzewnej
  • Boczne drzwiczki z oknem wizyjnym
  • W standardzie podstawa jezdna (oprócz modelu SET1100)

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne pieca [mm]: 1545x2005x755
  • Wymiary komory pieczenia [mm]: 855x1025x87
  • Wymiary zewnętrzne z podstawą [mm]: 1545x2005x2055
  • Wysokość podstawy [mm]: 1300
  • Moc [kW]: 27
  • Zużycie gazu [ m3/h]: 2
  • Szerokość taśmy [mm]: 810
  • Wydajność o30 [szt/h]: 135
  • Waga [kg]: 350

 

Dlaczego warto wybrać piec tunelowy Resto Quality SEG2000?

  • Piece zasilane gazem są nawet o 50% bardziej oszczędne od pieców elektrycznych
  • Sterowanie za pomocą panelu dotykowego z możliwością zapisu różnych parametrów pieczenia
  • Duża powtarzalność wypieku
  • Piec przeznaczony do dużych pizzerii oraz cukierni
  • Ogrzewanie pieczonych produktów poprzez równomierny nadmuch gorącego powietrza